fbpx

Clairvoyant

Sjæle Læsning

Find dit Livsformål

& forløs din Karma

Jeg tilbyder denne meget værdifulde, dybdegående og unikke Clairvoyante Sjæle Læsning, som kombinerer visdom fra de ældste tider fra antikkens mystikerskoler i Egypten med numerologi, min personlige Clairvoyance og Tarotlæsning.

Denne Clairvoyante Sjæle Læsning giver dig en kæmpe selvindsigt og en dybere kontakt til din sjæl. Du vil få øje på skjulte potentialer hos dig selv, samt visdom om hvordan du kommer videre i dit liv på allerbedste måde.

Du vil bevidst kunne forbinde dig med din Sjæl, og heale dig selv fra gammel sorg, angst og smerte.

Du vil kunne leve efter dit Sjælskald og blive bevidst om og få bugt med din negative Karma.

Læsningen er en smutvej til dit Livsformål, og du kan sparre mange selvudviklingssessioner, hvor du ellers selv skal ind og finde og mærke svaret.

Alt jeg har brug for at vide er din fødselsdato og dit fødselsår.

Den unikke Clairvoyante Sjæle Læsning vil:

  • Guide dig til dit hjertes visdom
  • Vise dig dit Livsformål
  • Gøre dig bevidst om dine helt unikke styrker OG begrænsninger
  • Bevidstgøre dig om din Inkarnation (hvad du har med fra tidligere liv)
  • Bevidstgøre dig om din Karma, så du kan heale den (hvilke temaer du skal arbejde med i dette liv)
  • Fortælle dig hvad din livsrejses opgaver og læring er netop der, hvor du er i dit liv lige nu.
  • Vise dig hvem du dybest set er på Sjælsplan.
  • Guide din Sjæl på rette vej.
  • Tarotkortlæsningen vil give dig leveregler og mantraer, som støtter dig på din livsrejse, både der hvor du er lige nu i dit liv. Og resten af livet.

Efter den Clairvoyante Sjæle Læsning, så vil du aldrig mere være i tvivl eller miste tilliden til livet. Den Clairvoyante Sjæle Læsning er listet smukt op i intervaller med 15 år i mellem, i alt 4 afsnit:

 • Fra 15 – 30 år.
 • Fra 30 – 45 år.
 • Fra 45 – 60 år.
 • Fra 60 år og frem til livets slutning.

Din Sjæl vil aldrig ændre sig fra sin Essens, så derfor behøver du aldrig flere læsninger end denne.

Du kan bruge Den Clairvoyante Sjæle Læsning til at få et overordnet billede af årsagerne til og meningen med din Sjæls inkarnation, og du kan lade de nye erkendelser tale til din underbevidsthed.

Du får tilsendt læsningen som en smuk PDF, som du kan printe ud og sætte i en mappe.

Og vende tilbage til igen og igen.

Du vil så aldrig mere blive væk fra dig selv eller svigte dig selv, for du bliver guidet i hvem du er på det personlige og det spirituelle plan, samt hvilken Karma du skal løse i dette liv.

Det giver en kæmpe ro og frihed.

For du slipper tvivl for altid.

Du får mulighed for på rekordtid at ændre dit liv.

 

Du kan vælge mellem 3 forskellige produkter:

1.

Clairvoyant Sjæle Læsning, som består af en smuk PDF  tilsendt til din mail:

Pris: 888,00 kr.

2.

Clairvoyant Sjæle Læsning som en smuk PDF, samt 40 minutters uddybning/coaching over Facetime/telefon:

Pris: 1111.00 kr.

3.

Clairvoyant Sjæle Læsning tilsendt som en smuk PDF til din mail, 40 minutters uddybning/coaching og 20 minutters kvantefysisk healing af din karma:

Pris: 1444.00 kr.

 

Den Clairvoyante Sjæle Læsning fylder ca. 28 – 34 smukke A4 sider.

Hvis du vil forkæle dig selv med denne værdifulde Clairvoyante Sjæle Læsning som en smuk og livsvarig gave til dig selv så send mig en SMS besked til 61 79 76 63.

Eller send en mail til kontakt@ingek.dk

Så kontakter jeg dig snarest.

Jeg glæder mig til at støtte dig med at finde hjem til dig selv, og blive bevidst om din karma og din inkarnation. Og ikke mindst at guide dig imod dit helt særlige Livsformål.

Kærligst Inge

ANBEFALINGER:

Kære Inge

Jeg har været forelsket lige fra allerførste gang, jeg læste min helt egen Clairvoyante Sjæle Læsning.

Sådan at få sat spot på alle mine lyse og skyggesider igennem alle mine livsfaser.

Lidt af en waow-øjenåbner at dykke ned i.

For hvor er der meget, som jeg har kæmpet en ulig kamp med.

Både bevidst og ubevidst.

Og deraf været så krøllet i mit eget syn på, hvem jeg er. I stedet for at acceptere at der er visse ting her i livet, jeg bare ikke kan ændre, uden at skulle gå på kompromis med, hvem jeg er, sådan helt inde på sjæls plan.

Men med denne Clairvoyante Sjæle Læsning har jeg givet mig selv et redskab til at dykke ned, der hvor jeg står og få kigget på og mærket ind i, hvem jeg er.

Og at jeg kan så meget mere, end jeg nogen sinde troede muligt. For der bliver sat powerfulde ord på alle mine styrker, som jeg måske selv har mærket som små forkølede pip, undervejs i mit liv.

Men i stedet for at lytte, så viftede jeg dem væk, ud fra mit eget tillærte selvsyn. Men ikke mere nu, for alt der står i min Clairvoyante Sjæle Læsning, også alle de skygger, som jeg ikke vil være med, den taler så smukt til min sjæl at jeg ikke mere kan overhøre at jeg er et stærkt, smukt, kærligt, empatisk menneske, med en mission her i livet om at gøre en forskel.

Jeg har det smukke udprint liggende fremme og jeg læser i den flere gange. Jeg har det smukke udprint liggende fremme og jeg læser i den flere gange i ugen.

For det er så skønt at blive mindet om hvem jeg er, når jeg nu virkelig tør mærke det, og tage det ind som min sandhed. Og der er mange aha og wuvu undervejs.

Fra hjertet mit… TAK for dette powerfulde redskab, som en Clairvoyant Sjæle Læsning er.

/Charlotte

__________________

Kære Inge💗

Af hjertet tak for dit fine arbejde og beskrivelse af mig via din meget uddybede Clairvoyante Sjæle Læsning ✨

Det forbavser mig gang på gang, hvor meget de tal vi har med os, via vores fødsel – kan fortælle os hvad vi har med os, hvilke styrker og udfordringer vi har, og hvad der ligger karmisk som kan/skal løses.

Jeg blev overrasket over hvor uddybende dit arbejde har været med din Clairvoyante Sjæle Læsning – og hvor præcis der rammes ned i specielt de udfordringer jeg har med mig. Men i særdeleshed også hvilke styrker jeg har – og som jeg kan bruge til at arbejde mig stærkere – gennem mine udfordringer.

Det et meget håndgribeligt værktøj til fremtidigt skyggearbejde og healing – og så er det listet så fint op og gør, at det til et nemt redskab at forstå og tilgå.

Det har helt klart givet mig en større forståelse af hvem jeg er på dybere sjælsplan.

Af hjertet tak for denne berigende gave ♥️🙏🏼

Kh. Mette

________________________

Kære Inge

Tak for en god og lærerig Clairvoyant Sjæle Læsning. Det var så godt at få belyst tingene fra en ny side og så lærerigt at få sat nogle ord på hvordan jeg tager det næste skridt mod mit mål 😍

Du er så nærværende og i dyb kontakt med dine evner – så din guidning og dine Guldkorn er så brugbare, at jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med at leve mit Livsformål. ❤️

Kh Sofia

________________________

Kære Inge

Af hele mit hjerte tak for den meget fine Clairvoyante Sjæle Læsning.

Det er gået op for mig, at jeg er meget hård ved mig selv, og at jeg alt for længe har forsøgt at tilpasse mig. Alt for længe har jeg suget andres negative energier til mig, og desværre også været et offer og fralagt mig ansvaret.

Denne Clairvoyante Sjæle Læsning har gjort mig bevidst om min Sjæl, mit Livsformål og min Karma. Og det er en kæmpe hjælp for mig på min Livsrejse.

Jeg elsker at du er så blid og klog i din vejledning, og at det spirituelle ikke kammer over.

Tak for dig.

Kram fra Julie

Kontakt HjerteZonen:
Inge Kristensen
Hygge Allé 5
6700 Esbjerg

SMS: 61 79 76 63
E-mail: kontakt@ingek.dk